Betaling achteraf

Of gespreid, via payment service Klarna

Gratis Verzending

Binnen Nederland 

Alle dagen open

Ma- Zon: 9:00 - 21:00

Niet goed, geld terug

Binnen 14 dagen na levering

Je hebt niets in je winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

 

Winkelservice, internetprijzen

 

Pedicuremotoren.nl is gespecialiseerd in verkoop van pedicuremotoren, met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het assortiment van verscheiden pedicuremotoren biedt Pedicuremotoren.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

 

Veilig Betalen

Bij Pedicuremotoren.nl kun je op veel verschillende manieren betalen. Zo kun je je bestelling direct betalen via iDeal of met een creditcard. Ook is het in de meeste gevallen mogelijk om achteraf te betalen via een acceptgiro. Het plaatsen en betalen van je bestelling gebeurt altijd in een beveiligde internetomgeving. Veiliger betalen dan bij Pedicuremotoren.nl kan bijna niet.

 

Garantie

Voor alle producten gelden de fabrieksgaranties; minimaal een jaar en bij sommige producten meerdere jaren. Deze voorwaarden zijn verschillend voor ieder artikel en worden, per post of e-mail, met je bestelling meegestuurd. Daarnaast komt het voor dat een artikel niet perfect wordt afgeleverd of dat het kapot gaat. In die gevallen gaan we zo snel mogelijk op zoek naar een passende oplossing.

 

Thuisbezorgd

De populairste artikelen in ons assortiment worden al binnen één werkdag geleverd. Voor veel artikelen geldt zelfs dat bij bestelling voor 16:30 uur, je ze de volgende dag in huis hebt. Al je bestellingen worden gratis bij je aan de deur geleverd. 

Daarnaast kun je je bestelling overal laten bezorgen, dus ook op je werk.

 

Retourservice

Het kan voorkomen dat een artikel uit ons assortiment niet bevalt. Natuurlijk proberen we dat zoveel mogelijk te voorkomen, maar gebeurt het toch dan kun je het artikel binnen 14 dagen kosteloos terugsturen. Na ontvangst van het artikel storten wij het bedrag aan je terug.